Hej hallå där!

Tänker inte be om ursäkt för dålig uppdatering eller återberätta allt som har hänt sedan sist. Istället ser vi framåt!

Idag arbetar Kalle sin sista dag på jobbet, imorgon börjar han nytt jobb som heltidspappi. Några dagar tillsammans ska vi ha hela familjen innan jag börjar jobba på måndag. Imorgon ska vi visa honom Öppna Förskolan och sedan åker vi till farmor och farfar. Jag ska även hinna med lite välbehövlig egentid på stan, behöver lite nytt till mig själv för att det ska kännas roligt att gå till jobbet på måndag morgon :) 
 
Älsklingen väljer bok till gårdagens sagostund. Hon älskar böcker och fick en fin av mormor som var här i helgen, den är mycket populär!

Dags att fylla skåpen med gotter till 1-årskalaset som närmar sig med stormsteg... Ska passa på att baka hos farmor och farfar, de har större frys än vad vi har :) 
 
Nu sover Ebba sin förmiddagsnap och när kaffet är uppdrucket är det dags att åka ner till tvättstugan igen. Det blir mycket tvätt här... Minst två, ofta tre ombyten per dag brukar den yngsta hinna med. Tur att det är så smidigt att tvätta här i nya lägenheten med hiss, bra dörrar osv. Går jättelätt med barnvagnen med! 
 
Eftermiddagen får vi ägna åt att para ihop söta små strumpor :)

Hoppas ni som läser här får en fin tisdag och att solen även skiner på er idag. Här i Göteborg ser det ut att bli en kanondag! ♥
1 pappsi:

skriven

Rätt tänkt. Att blicka framåt, mot hösten och mörkret. Solen skiner alltid där vi är.

2 mamma:

skriven

Kul att Ebba gillar böcker. Om några år får hon följa med mig på Bokmässan. :)
Vi hade en fin tisdag. Mina 25 elever och jag (och några till) gick runt Rönningesjön, en sträcka på 6 km. Solen sken och alla var glada.

Svar: Ja det vill hon gärna göra! Och så får mormor ta med henne till biblioteket :)
Låter hurtigt med sjöpromenad :)
Doucare

3 petter:

skriven

Här är det asjobbigt att tvätta. Sämst att ha tvättmaskin och ingen tvättstuga. Kaos i lägenheten när man torkar kläder och tar 4timmar att köra en maskin! Kan vi ta med smutstvätt till gbg så tvättar du? : ) :)

Svar: Nej.
Doucare

Kommentera här: