Lugn partykväll

Gud, det var en helt crajsy kväll igår. Grannarna ringde på vid 9 och bad oss sänka musiken. Camilla strippade på matbordet och Christopher, ja honom fick vi tjata ner från fönsterbrädan.

Nej, jag skojade bara. Det var skitlugnt, vi satt i soffan hela kvällen. Enda gången vi lämnade soffan var då vi turades om att gå på toaletten. Yepp, that’s right – vi gick inte ens på toa tillsammans. Meen, jag klagar inte. Det var en skitmysig kväll. Vi drack vin, öl, drink och cider och åt god middag. Jing stack efter middagen. Hade han varit med hela kvällen så hade den nog slutat lite galnare. Han är totalvild.

Vi smakade även Camillas hemmagjorda vin. Det var inte gott!

På väg hem

Sista dagen hemma hos mina föräldrar nu. Imorgon reser vi hemåt mot Göteborg. Vi ska göra ett stopp i Norrköping hos Camilla och Jing på hemvägen. Det ska bli så kul att träffa dem. Jag saknar Camilla hela tiden :)
På dagen tänkte vi gå på stan lite. Jag vill handla! Jag hoppas det inte är lika mycket folk där som det var på rean i Täby centrum… Sedan blir det en mysig parmiddag med lite alkohol hos Camilla, right? :)

Julmys

Jul har firas med hela stora familjen. Här ligger yngsta deltagaren och chillar lite.