Tar man ut glädjen i förskott så har man i alla fall varit glad en gång

Det är inte varje dag jag startar datorn här hemma, men ikväll gör jag det! (I för sig så har det ju gått bra att surfa från mobilen, men har inte fattat hur man bloggar från den än.) Tänkte blogga lite nu i alla fall :)

Det har hänt en grej vilket gör att det ser ljust ut för Kalles möjlighet för flytt till Göteborg. Så jag är jäkligt glad. Berättar mer när jag vet mer! :)

Så jäkla nice med torsdagkväll också. Har känt mig trött den här veckan, kanske beror det på den där timmen man förlorade i helgen? Ska bli underbart med helg!

Imorgon är det after work med jobbet. Hoppas att vi blir några stycken och att man lär känna alla lite mer! Vi var fem som började samma dag, så vi har hållit ihop nu i början :) Alla är riktigt trevliga! 

På lördag ska jag träffa Maria. I 19 år har vi känt varandra :) Förra året gifte hon sig, hoppas man får träffa hennes man också :) 

Annars i helgen ska jag bara sova sova och sova tror jag. Det har jag sett fram emot sedan väckarklockan ringde i måndags morse :D

Dagar att se fram emot

Fredag (1/4) - after work med de som jag började jobba samtidigt som
Lördag (2/4) - träffa Maria
Fredag (8/4) - Kalle kommer till Göteborg ♥
Torsdag (21/4) - jag åker till Stockholm och möter Kalle där, sedan vidare ut till Åkersberga
Fredag (22/4) - Moa, Lisa och Christofer kommer till Åkersberga ♥


Moa i Åhus, augusti 2010

Alltså rubrik?

Utbildning med föreläsningar, diskussioner och information i all evighet. Så grymt trött i både huvud och kropp nu. På onsdag ska vi ha slutprov och sedan gå ut och fira eller sörja på fredag efter jobbet, beroende på hur det går! :)

Har precis kommit hem nu, råkade gå en vända på stan efter jobbet. Nordstan är helt hopplös att gå i sen eftermiddag/tidig kväll. Men affärerna vid Kungsgatan är det alltid lugnare på :) Köpte dock ingenting! Eller jo, när jag kom hem klickade jag hem ett par vårskor. Ingen vår utan ett par nya Converse! Har utökat samlingen med ett par ljusrosa!