Synen imorse

Inte okej Kalle!
 
Fast han fick i alla fall pluspoäng när han mailade och skrev att om det hade funnits kaffefilter som det finns blombud så hade han beställt det direkt ♥

Lyckad påsk

 
Vilken fantastisk påskhelg vi hade! Som vanligt var det strålande sol och sommarvärme. 

Jag håller på att rensa upp och sortera bland de hundratals bilderna från veckan i Åkersberga nu... Jisses, vad ska man göra med alla bilder? I den här takten vi fotograferar så blir det många fotoalbum, när man nu ska ha tid att fixa med sånt.

Underbara dagar.

Helgen som är

Fredagsbubbel - fira Kalles påsklov!
 
En favorit ♥
 
Så mysigt och underbart att Kalle har påsklov nu. Känns nästan lite overkligt att han inte ska iväg och jobba imorgon. Lovely! På onsdag tar vi tåget till Stockholm. Wiie, ska bli såå kul och vi längtar nästan ihjäl oss efter familjen. 

Igår blev det visst lite shopping... Hur lätt är det att stå emot när det är stora skyltar med 20 % på allt i butiken?!

Tre toppar till mamman och en body till bäbis.

Igår var vi hos Amélie och Henrik på parmiddag (+bäbis). De hade gjort supergod pizza och med lite rödvin till var lördagkvällen perfekt! Ebba somnade i vagnen på hemvägen i partynattens kollektivtrafik (smarta som vi är hade vi satt på henne pyjamas hemma hos dem så bara lyfta över henne till spjälsängen när vi kom hem). 

 
Nu ska jag snart baka ut bulldegen som står på jäsning. Vi får flera fikagäster i veckan så tänkte fylla frysen. Chokladbollar tyckte Kalle att vi skulle baka till gästerna också, det var många år sedan man gjorde det...!


Laddat för kvällens filmkväll här!

När bullbakningen är överstökad är det väl dags att laga middag. Ikväll blir det matvetesallad med aprikoser och getost, marinerade quornfiléer, tzatziki och ett glas rött