Jag klarade det!

Har ni varit oroliga för mig idag? Ni kan andas ut. Jag blev varken överkörd eller påkörd! Att cykla till jobbet tog 19 minuter. Att cykla hem från jobbet tog 19 minuter. Märkligt. Eller nej, så märkligt är det kanske inte. Jag cyklade ju samma väg och det är nästan inga backar. Nice. Detta gör vi om!

Cykla-till-jobbet-premiär

Idag är det jobb 12.30-20.45 som gäller. Även igår jobbade jag kväll. Skönt att kunna ta det lite lugnt på morgonen. Nackdelen är ju att det inte blir så mycket mer än jobb uträttat dessa dagar... 

Idag tänkte jag cykla till jobbet för första gången. I Nyköping cyklade jag varje dag, men där är tempot lite lugnare och inte lika mycket bilar :D Får hoppas det går bra idag, och att jag inte blir överkörd! :) 


Min fina cykel

Soffan

Ni vill kanske se en bild på vår gamla kökssoffa. Det var ju ett par veckor sedan jag bytte tyg på den, men bild bättre sent än aldrig väl? :) Innan var den marinblå med oidentifierade fläckar på. Nu är den i min favoritfärg lila. Får dock se hur länge vi har kvar den. Det finns inte riktigt längre plats för den... Maria har anmält intresse om att överta den :)