En tisdag

Kvällsjobb hela veckan lång. Det är skönt att ta det lugnt på morgonen, men samtidigt tråkigt att få så lite tid tillsammans med Kalle. Ja ja, fyra dagar kvar till semester så jag ska inte klaga.


På spårvagnen på väg hem igårkväll.

Nu blir det strax en stor brunch här. Sen blir det en sväng på stan innan jobbet. Jag ska köpa present till en kollega som slutar imorgon. Jisses, varför är det alltid jag som råkar på att hålla i såna insamlingar och presenthandlingar?

Bäbis ♥ Spice Girls = Sant

"När man spelar musik högt kan barnet uppfatta den, och rytmen. Men mellanörat hos foster är fyllt av vätska, så det ska en del till för att sätta trumhinnan i rörelse. Man har kunnat se att barnet i magen vänder sig mot mammans röst när hon pratar och mot pappan, eller annan person när han eller hon pratar. Barnet kan komma ihåg ljud det hör under graviditeten. Att prata, sjunga eller spela musik (högt!) för barnet är ett alltså ett sätt att börja lära känna varandra!" 

Bäbis har redan sin favoritlåt och börjar dansa så fort vi sätter på denna gamla goding. Bra musiksmak, minst sagt. Kalle har försökt introducera Sabaton - inte så populärt ;)