Valborgsmässoafton

Jag har haft en jättefin Valborg tillsammans med Maria. Vi möttes upp på Frölunda Torg där vi inhandlade diverse godsaker och sedan åkte vi hem till mig. Jordgubbar och mousserande vin i solen och sedan åt vi tacos och drack rödvin. Efteråt gick vi en promenad vid havet och tittade på solnedgången - mycket romantiskt ;) 
Mycket trevlig kväll! :)

Efterlängtad kväll

Så jäkla nice med fredag! Den här veckan har varit tuff, har jobbat 39 timmar på fyra dagar. Igår slutade jag 23, var hemma strax före midnatt och åkte hemifrån 8 igen i imorse. Det är väldigt mycket att göra på jobbet nu så många har tagit på sig övertid och jobbar i helgen också, men det ska inte jag. Någon måtta får det vara :D

Så nu ska jag ha en helt ledig helg och det ska bli så skönt! Var egentligen tänkt att jag skulle ut på After work med jobbet ikväll, men det hoppar jag över. Jag är helt slut och bara längtar efter att däcka i soffan tillsammans med fem Big Brother-avsnitt :P 

Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Maria. Kanske titta på Cortègen eller bara ligga i solen och dricka champagne och äta jordgubbar? Vi får se! :)

Kompenserar mycket jobb med trevlig kväll

12-timmarspasset igår var helt okej, jag anmälde mig frivilligt för lite övertid. Även imorgon blir det övertid. Ja tack, säger min plånbok. 

Idag jobbade jag 9-18 och sedan mötte jag upp mina fina tjejer Amélie och Evelina som satt på en uteservering i solen. De låg lite före, då de slutade tidigare än mig så jag fick snabbt beställa in en passionsfruktsdrink. Sedan åt vi god mat och drack ytterligare en drink, en somrig jordgubbsdrink - gott gott. 


Stor bild, då behöver man inte skriva så mycket text va? ;)