En vanlig onsdag

Sitter på jobbet nu. Denna vecka är det 2 kvällspass (till 20.00 bara, så ganska lagom). Har precis intagit kvällens mellanmål - en avokado.

Så spännande liv har jag. 

Quornfärspanna med aubergine

Du behöver

400 g quornfärs
1 aubergine
2 gula lökar
Smör
Curry
Salt
3 dl Kelda gräddsås
Grovhackad persilja

Du gör såhär

Skär auberginen i tärningar. Skala och klyfta löken. Stek grönsakerna i smör i en stekpanna. Ta upp dem och stek quornfärsen med curry. Salta. Rör ner grönsakerna och såsen. Låt allt koka ihop några minuter. Strö över persilja. Servera med kokta bönor.

Då var veckan igång

Veckan är igång med full fart. Det var inte härligt att gå utanför dörren idag... Imorse invigdes mössorna här... Vintern är i Göteborg! Eller ja, det är storm, blåst och regn. Underbart!

Idag på jobbet så har jag bytt arbetsplats. Sedan i somras har jag varit i kö på en fönsterplats och i fredags fick jag OK av chefen att flytta idag. Wiiie. Har städat, röjt och pyntat fint på min plats idag :)

Mötte upp älsklingen på mataffären efter jobbet. Måndagar handlas det inför veckan här. Varje vecka väljer vi två rätter var (oftast från ArlaAppen - så smidigt) och så handlar vi till det tillsammans ♥

Innan lönen har varit inne och vänt på kontot så ska jag nu surfa in på SJ.se och boka tågbiljetter för julledigheten. Det har varit lite oklart med Kalles ledighet hittills, men nu har vi fått besked så nu ska biljetter köpas!