Lugn lördag

Härlig helg! Solen skiner, när tvätten har snurrat färdigt i maskinen blir det en promenix. Men först lunch: nudlar, minivårrullar och sweetchilisås. Kalle är bortrest i helgen så då passar jag på att äta vårrullar. Jag älskar det men det gör inte han... ;) 
 

Torsdag med Maria

Torsdagskvällen innebar chill på Marias mysiga balkong. Hon hade lagat supergod paj och så hade jag med mig lite cider. Sommar! ♥

Brudklänning - check

Nu har jag hämtat klänningen! Jag var jättenervös inför detta. Inte för att jag var orolig över att klänningen inte skulle passa efter ändringarna eller för att det skulle vara något fel på den. Nä, jag var skitnervös över hemresan. Det är ett Systembolag bredvid butiken = massor med alkisar. De kommer alltid fram och ska kommentera, prata och bjuda på vin. Jag var så orolig att en sån skulle komma och råka spilla öl på den. Eller att någon på spårvagnen skulle trampa på den.... Haha, såg nog rätt arg och koncentrerad ut hela hemvägen. Men gosh, en annan har väl aldrig köpt en såhär dyr klänning tidigare. Känns skönt nu när den är hemma i tryggt förvar!

Av naturlig anledning är det ingen bild i detta inlägg, hihi.