En toppenhelg

Är sommaren här? Det kändes så i helgen! Vi hängde hos kusinerna hela helgen och lekte trebarnsfamilj eftersom föräldrarna var på bal ♥ Supermysig helg!


Lekplatsbesök

Vår tjej gungade för första gången

Glass på uteplatsen

Fixade fina frisyrer...

...och målade naglarna innan vi landade i soffan med en stor godisskål ♥

På söndagkvällen kom Kristin över på söndagchill och middag. Perfekt avslutning på helgen! Nu taggar vi inför en ny vecka. Imorgon får vi finbesök av världens bästa bästis + bäbis ♥ Längtar! 

Tillbaka till vardagen

Känns ovant att Kalle jobbar varje dag nu. Det har ju varit så himla mycket ledighet, klämdagar och sånt de senaste veckorna. Men nu är det vardag!

Riktigt tråkigt väder är det här nu och enligt prognosen ska det regna resten av veckan. Trist! Idag håller vi oss inne hela dagen. Jag inledde ett ambitiöst städprojekt igår så det ska vi fortsätta med idag. Det blir ofta så, allt blir inlett men inte slutfört när man har en liten bäbis. Det är mycket som ska hinnas med i hennes sovpauser! 

Nu: frukost! 

Nu är våren här!

Hoppas ni hade en fin Valborgsmässoafton och att det nu väntar en ledig röd dag! Jag och Ebba hängde här hemma med Maria. God middag och prat, perfekt!

Blåbärspaj till efterrätt i soffan.
 
Idag hoppas jag att solen och värmen vill komma tillbaka, oavsett blir det en powerwalk med min tjej i vagnen efter frukost här. Bästa sättet att starta dagen på!