Måndag igen

Helgen bara svischade förbi. Konstigt det där att helgerna går så fort, medan två vardagar aldrig går lika fort... Igår var vi hos Amélie och Henrik. Pizza och film var ett perfekt sätt att avsluta veckan på :) Tyvärr blev det ju dock inte så många timmars sömn inatt så idag har jag varit rejält trött! Så skönt när klockan blev 16.30 idag och jag hann med 16.29-bussen ;)

Dags att kika i kylen och slänga ihop något gott!

Fredagen


Dagens outfit, typ 6.43 på morgonen.

Den här veckan har gått jättefort! Mycket att göra och roliga dagar, så då går väl tiden fort. Skönt med helg nu! Hoppas den inte gå så fort bara... 

Fredagar är bästa dagen, då får man frukost på jobbet och så är alla extra glada på fredagar också :) 

Efter jobbet mötte jag upp Amélie på Kungsportsplatsen. Vi drev runt på stan lite. Amélie shoppade. Men jag var duktig och köpte ingenting :D. Sedan satte vi oss på en jättemysig restaurang - På hörnet. 


Mörk bild på välfylld Tapastallrik för 59 kronor (!!).


Öl och vin.


Fina Amélie i mörkret.


Sedan kom Lisa förbi när hon hade slutat jobbet. Inte min syster, utan en annan Lisa :D Efter ännu ett glas vin gick Lisa vidare för att träffa andra vänner och jag och Amélie tog vagnen hem till oss. Här hemma pratade vi bröllop och drack pärondrinkar som smakade Piggelin. Amélies man Henrik kom förbi en sväng så Kalle fick lite datorsnack också ;)

Trevlig fredag, från början till slut!